img_6576-1

#10 Friday Favorites

Jeetjemineetje, alweer de 10e Friday Favorites. Het blijft elke week leuk om weer na te denken over de favorieten momenten en dingen in m’n leven. Zelden is het moeilijk om wat moois te vinden.

Favo havermout

Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik niet zo dol ben op havermout. Inmiddels ben ik erachter dat dit voornamelijk komt door mijn eigen havermout-bereidings-skills – met andere woorden: ik kan dus gewoon geen havermout bereiden. Laatst was ik voor het eerst in de Yoghurt Barn in Den Haag. Ik nam een hapje van deze winterste havermout met kaneel en stoofpeertjes. YUM!

Favo hardloopevenement

Elke maand organiseert Running Pack The Hague een Social Run. Je kunt gratis deelnemen en het draait vooral om samen veel plezier hebben in het hardlopen. Dit was de tweede keer dat ik meeliep met deze groep. Woon je in regio Den Haag, houd dan eens de Facebookpagina in de gaten voor de volgende editie.

Favo restaurant

Afgelopen week at ik bij Little V, een Vietnamees Restaurant in Den Haag. En dat beviel enorm. Je kon een driegangenmenu voor tweepersonen kiezen, die bestond uit selectie van verschillende voorgerechtjes en een hoofdgerecht ook weer bestaand uit verschillende gerechten. De laatste gang bestond uit een dessert. Naast dat het eten erg lekker was, vond ik de bediening vriendelijk en de sfeer in het tentje erg gezellig. Ik kom hier dus zeker nog wel een keer terug.

Favo draadloze headset

Ik ben een typische hardloper die lekker met knallende muziek in m’n oren wil rennen. Niet genieten van de fluitende vogeltjes en knisperende blaadjes, maar gewoon lekker knallen op een goede beat. Deze draadloze headset van JBL is ideaal voor tijdens het hardlopen of sporten. Mooi geluid, blijft perfect zitten in je oren (er zijn ook verschillende maten meegeleverd voor de oortjes) en je komt nooit meer in de knoop met het draad van je headset. Een aanrader!

Favo schattige foto

Dit is toch TE schattig? Het liefst nam ‘m stiekem mee naar huis.

Dit waren weer mijn favorieten van deze week. Wat was jouw absolute favoriet van de afgelopen week?

Liefs,

Sharona

No Comments

Leave a Comment