Friday Favorites

#11 Friday Favorites 

Oeps vrijdagavond en ineens schiet bij me naar binnen dat er nog geen Friday Favorites online staat. Het einde van het jaar nadert en ik ben duidelijk toe aan vakantie. Goed nieuws, want ik heb vakantie – 2 weken maar liefst. De afgelopen week was hectisch. Een maand geleden zei ik mijn baan op omdat ik per 1 januari een nieuwe uitdaging aan ga: werken bij een sportmarketingbureau. Een baan die waarschijnlijk veel beter bij mij als persoon past. Maar voor nu mijn favorieten dingen van deze week. Kijk je mee?

img_6844

Favo ontbijt

Tot voorheen lustte ik ging havermout – althans dat dacht ik… Maar de afgelopen tijd heb ik havermout helemaal ontdekt – uh hoe bedoel je laat, de trend is inmiddels al een redelijk poos voorbij haha. Meestal kies ik voor de overnight mats variant, omdat dat lekker makkelijk is. Maar van dit warme havermoutje word ik ook erg vrolijk: melk, havermout, appel, kaneel, rozijnen. Wat krijg je dan? APPELTAART.

Favo hardloopevenement

Het valt me nu pas op dat ik dit jaar toch wel behoorlijk wat hardloopevenementen afstruin, omdat ik nu alweer een favo hardloopevenement noem in mijn Friday Favorites. En tja elk hardloopevenement is gewoon een hoogtepuntje van mijn week. Maar de Bruggenloop in Rotterdam mag ook zeker in mijn lijstje met leukste lopen van 2016. Waarom? Een goede sfeer, Rotterdam – is gewoon cool, in het donker/schemering en ook nog eens met super leuke, gezellige vrienden. Gewoon leuk!

d47f921c-7fb0-452f-a857-a3378ec19478

Favo inschrijving – aka doel voor 2017

Al een tijdje roep ik rond dat ik volgend jaar mee ga doen met Iron Viking – voor diegene die zich afvragen wat dat is: een 42 km obstakel run. Jep ik ben gek – en het kan me niks schelen :-)! Om mijn doel nu echt officieel te maken, heb ik deze week mijn inschrijving afgerond. Dus it’s for real. En ik heb er zin in!

Dit waren weer mijn favo dingen van deze week. Niet een hele lange lijst, maar het was leuk. En mooier: het gaat nog leuker worden, omdat ik twee weken vakantie heb. ZIN IN!

Liefs,
Sharona

 

No Comments

Leave a Comment