img_7056

#12 Friday Favorites 

Afgelopen week was ik vrij. Feest! Dus dat betekent lekker uitslapen, relaxen en lekker eten. Zo kom je ook nog eens op wat nieuwe plekjes. Kijk je mee naar m’n favorieten van deze week? 

Favo lunchtentje

Enfesso is een schattig koffietentje in het centrum van Zoetermeer. Het ziet eruit als een standaard tentje waar ik even kan neerploffen voor een goede bak koffie. Maar het is zoveel meer dan dat. De Turkse eigenaressen kan namelijk fantastisch koken. Elke dag is er een dagmenu – een specialiteit uit de Turkse keuken. Afgelopen week at ik er gevulde aubergine en gevulde zongedroogde tomaten. Ik moet toegeven dat het er niet lekker uitziet, maar de smaak is gewoon bizar. Dus kom je in een keer Sweet Lake City – Zoetermeer – dan is dit by far het tentje met het lekkerste eten! O ja, en niet te vergeten: ze hebben zulke lekkere taartjes!

Favo broodje

Goed verstopt in het hartje Den Haag vind je een heel leuk en gezellig eettentje – ’t Achterommetje. Daar bestelde ik deze boterhammen met geitenkaas en een dressing gemaakt van rode biet. Echt ZO lekker!

Favo trui

Deze trui zag ik hangen bij H&M en kon ik echt niet laten liggen. Precies hoe ik altijd ren ;)! En ik denk dat nog veel meer lopers zich daarin kunnen herkennen. Daarnaast de trui ook nog eens onwijs lekker warm. De mouwen zijn lang en hebben gaten waar je je duim doorheen kan steken!

Favo bordje

KIJK dan hoe leuk. Het meisje moet ik voorstellen en op de rand van het bord staan allemaal dingen die van toepassing zijn op mij. Ik kreeg dit bord als afscheidscadeautje bij Meeus. Per januari begin ik aan een nieuwe baan bij een sportmarketingbureau – SportVibes. Ook daar heb ik onwijs zin in! Maar dit bordje is een mooi aandenken, aan een mooi periode bij mijn vorige werkgever.

Dit waren weer een paar favorieten van deze week. Zin in komende week!

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

1 Comment

  • Astrid december 23, 2016 at 10:47 pm

    Leuke dingen deze week gedaan! Xx

    Reply

Leave a Comment