img_4396-1

#4 Friday Favorites 

Het is weer vrijdag: de beste dag van de week als je het mij vraagt. De afgelopen week zat bomvol aan favorieten. Love it om zo bewust mooie, favoriete momenten te verzamelen.

Favoriete run

Afgelopen zondag liep ik mijn eerste halve marathon. Als je me twee weken geleden om m’n doel had gevraagd, dan had ik ongetwijfeld gezegd: uitlopen is voldoende. Ik had namelijk 0,0 getraind voor een lange duurloop, laat staan een halve marathon. Na 2 loopjes van ongeveer 15 km, schatte ik in dat het wel in 1:50 moest lukken. En dan loop je een tijd van 1:44:17 (officiële tijd). Alleen maar blijdschap.

Check hier de vlog van die dag. 

Favoriete t-shirt

I rock it every day of the week! En zo is het maar net! Super stoer shirt. Ik kreeg hem van Yuri. Hij is eigenaar van Body Rock.

Favoriete werkdag

Naast mijn sportende, bloggende bestaan heb ik ook nog een gewone fulltime job bij Meeùs. De afgelopen maanden stonden in het teken van een webinar organiseren. Als dat dan uiteindelijk een dik succes is, dan ben ik natuurlijk super blij. Blijft toch altijd spannend. 

Favoriete avondmaaltijd

Ik ben echt gek op koken, en nog meer op het opeten. De afgelopen maanden heb ik alleen weinig voor mezelf gekookt en koos ik vaak voor de makkelijke weg. Een salade ofzo. Het is dan wel echt een feestje als ik weer eens mezelf verwen met een goede avondmaaltijd. Deze aubergine lasagne, blijft erin. Ik zal het receptje van de week delen met jullie! 

Favoriete inspiratie 

Voor de rubriek FitTalk benaderde ik een paar weken geleden Loïs. Ze is in één jaar tijd ruim 45 kilo afgevallen. Daarnaast is ze zo’n leuk, mooi en positief mens. Dat vind ik bijzonder. Ze deelt in de FitTalk van afgelopen week haar verhaal naar een fittere (en tevens ook gelukkigere) versie van zichzelf. Een aanrader om te lezen! 


Favoriete museum

Stom dat ik nog nooit eerder in de Kunsthal was geweest in Rotterdam. Rustig een middagje hier vertoeven is meer dan leuk. Op het moment is er een expositie van fashionfotograaf Peter Lindbergh. 


Favoriet evenement

Ik ben zelf werkzaam als social media marketeer. Dat is een vakgebied dat nooit stilstaat en constant in beweging is. Mega leuk, want ik kan ook niet stilzitten ;-). Dus daarom ontzettend belangrijk om je kennis up to date te houden. Afgelopen donderdag snoof ik digital marketing kennis op bij GX Connect. Berthold Gunster, grondlegger van Ja-maar en omdenken, sprak ook en wat is hij grappig! Ik heb tranen gelachen. Een geslaagde dag, moet je natuurlijk afsluiten met een borrel. En natuurlijk krijg precies ik weer een camera op m’n kop: “Wat vond je het leukste aan vandaag en ga je dadelijk thuis vertellen?” Uhm tja is delen in m’n Friday Favorites ook goed, want tegen muren praten is een beetje triestig haha. 

Nou dit waren dan weer mijn favorieten van deze week. Ik zou het leuk vinden als je achterlaat in de comments wat jouw favoriete moment was deze week.

Liefs, 

Sharona  

No Comments

Leave a Comment