img_4836-1

#5 Friday Favorites 

Een nieuwe vrijdag, dus weer een opsomming van m’n favorieten. De afgelopen zeven dagen begonnen heftig ;-), maar eindigde nogal rustig (zelfs een beetje saai). 

Favo snackdagje

Met een paar lieve vriendinnen heb ik elke maand een vaste uitgaansavond. Die plannen we maanden vooruit, zodat we minimaal 1x per maand met ze alle samen zijn. Meestal doen we buiten de deur een hapje en drankje, maar dit keer hadden we behoefte aan een dagje bankhangen. Vereist was: je neemt ongezond eten mee en trekt je lelijkste huispak aan. 

Favo gerecht

Een hele pan curry maakte ik afgelopen week. En zoveel dat ik dik 4 porties heb kunnen invriezen. O yeah! Het recept voor deze Viscurry staat al tijdje op onze site, maar ik paste hem ietsje aan door zoete aardappel toe te voegen. 

Favo evenement (Strong Viking Brother Edition)

Ooo het was serieus fantastisch! Dit was voor mij alweer de 3e editie. En by far ook de leukste editie. Alles gaat namelijk zoveel makkelijker als je een beetje fit bent haha. Afgelopen jaren was het letterlijk bloed, zweet en tranen. En ook toen was het awesome hoor. Maar dit jaar heb ik echt zoveel plezier en lol gehad tijdens de run. Nog steeds afzien, maar op een leuke manier. 


Favo verrassing

Al een poos geleden heb ik me ingeschreven voor de Bruggeloop. Hoe cool is het dan als je via Facebook ziet, dat je zusje ook meeloopt. Even gecheckt, en ja hoor ze heeft ook een startbewijs gekocht. Toffe verrassing als je het niet van elkaar weet. 

Dit waren weer m’n Friday Favorites. Ik wens jullie allemaal een fijn weekend toe! 

Liefs

Sharona 

1 Comment

  • Astrid oktober 21, 2016 at 11:26 am

    Leuk hoor!

    Reply

Leave a Comment