img_5118

#6 Friday Favorites

Weer een rits aan nieuwe favorieten. Een week met leuke activiteiten en mooie ontdekkingen. Kijk je mee?

Favo hardloopmomentje

Running Pack The Hague organiseert regelmatig een social run in regio Den Haag. Samen hardlopen voor de fun. Snelheid is niet belangrijk, maar gezelligheid staat voorop. Wat was dit leuk! Yuri deed de warming-up fantastich en vervolgens liepen we in een lichtslinger 8 km door het mooie Scheveningen. En ik moet zeggen: het is ook weleens leuk als je gewoon kan kletsen tijdens het lopen :-). Next time ben ik er zeker weer bij. 

Favo foto

De finisher foto van Strong Viking liet even op zich wachten, maar daar is die dan. Wat een blije foto! 

Favo boek

Maandag begon ik te lezen in ‘De hartslag van een ander’ van Wouter Duinisveld. Inmiddels heb ik het boek uit. Wat een inspiratie. Wouter is een triatleet met een donorhart. Wat een respect heb ik voor zijn doorzettingsvermogen. Als je van zo’n lichamelijk slechte toestand jezelf naar een Iron Man kan trainen, dan durf ik nooit meer te klagen om een pijntje. Het is wel duidelijk dat als je iets echt wil, het dan ook lukt. Daar is Wouter het levende bewijs van. Op de Facebookpagina van de MeeùsRunClub geven we 10 boeken weg. Gewoon even een reactie achterlaten, dan maak je kans. En anders het boek gewoon even kopen (hier) want hij is het méér dan waard.

Favo restaurant

Nog nooit eerder at ik Libanees. Amier in Den Haag is een absolute aanrader als je van Libanees eten houdt. Ook genoeg keuze voor de vegetariërs.   

Favo interieur item(s)

Sinds een klein weekje heb ik een eettafel (+ nieuwe lamp). Al 7 jaar eet in op de bank en dat is zo niet mijn ding. Ik hou van koken en het vervolgens op eten met lieve mensen. Dat was de afgelopen jaren erg lastig op de bank om bijvoorbeeld een paar gangen te serveren of een rijsttafel haha.

Dit waren weer mijn favoriete van deze week. Ik wens jullie een heel fijn weekend. Enjoy! 

Liefs, 

Sharona 

1 Comment

  • Jeanne oktober 28, 2016 at 11:56 am

    Geweldige eethoek echt Top,ook heerlijk om aan te werken.LIEFS.

    Reply

Leave a Comment