img_1973-1

#7 Friday Favorites

Deze week is alweer voorbij gevlogen. Times flies when you’re having fun. Zo’n vreselijk cliché maar o zo waar. Met het weekend voor de deur is het tijd om nieuwe mooie momenten te verzamelen. Maar nu eerst m’n favo’s van afgelopen week. 

Favo pasta

Een peso pasta. Hoe iets simpels, zo lekker kan zijn. Deze pasta at ik bij Vapiano’s in Den Haag. Als je het niet kent: het is een zelfbedienings restaurant waar je de lekkerste pasta’s en pizza’s kan eten. 

Favo herfstmoment

Misschien is de herfst wel mijn favoriete seizoen. Ik vind de kleuren in het bos zo mooi en vooral als de zon dan zachtjes schijnt door de bladeren heen, dan ben ik in m’n hum. Ik heb me één ding voorgenomen. Tijdens de herfst ga ik lekker vaak naar het bos. 

Favo ontbijt

Even snel wat ontbijten bij een leuk tentje in Den Haag. Ik strandde bij het Barista Café in de Herenstraat in Den Haag. Hier koos ik het ‘healthy ontbijt’ bestaand uit een havermout muffin met blauwe bessen, vers fruit en walnoten. En een goddelijke cappuccino. 

Check hier een eerdere review van het Barista Café in Lisse. 

Favo verrassingsmoment 

Wat ben ik gezegend met lieve vriendinnen. Vriendin Linda van whatsinmylife.nl stuurde mij dit lieve kaartje. Ik was echt zwaar ontroerd. Dankjewel lieverd! 

1 Comment

  • Astrid november 4, 2016 at 6:23 pm

    Leuke dingen gedaan. 😚😚

    Reply

Leave a Comment