img_6103

#9 Friday Favorites 

Ik merk dat ik niet alleen maar favorieten heb, maar voornamelijk gewoon hele leuke momenten. In deze Friday Favorites deel ik de leukste momenten (die ik heb vastgelegd op foto) met jullie van deze afgelopen week :). Dus meer een soort plogje van de afgelopen week dit keer.

Te blije hoofden. We liepen mee met een 5k FunRun in het Bob de Kuyper Stadium in Rotterdam. Een gezellig loopje door het mooie, donkere Rotterdam. Ik merk dat ik nogal moeite heb met het doseren van m’n snelheid op een 5k doordat ik weer langere afstanden loop. M’n tijd was dus niet geweldig (24:30), maar dat was ook totaal niet belangrijk :). Als je maar lol hebt! 

Om vervolgens daarna de verbrandde calorieën er weer volop bij te eten. Gewoon omdat het kan! “Ik kan niet kiezen, zullen we er anders 3 doen?” Jaaa joh wie ben ik om dat te weigeren haha. 

Afgelopen weekend was de Fitness Expo in de Amsterdam Sporthallen. Vriendinnetje Danigna van @kroeppoek stond op de beurs en had een vrijkaartje geregeld. Lief! Echt een speelplek voor volwassenen die van fitness houden. Maar super frustrerend als je geblesseerd bent. Wel probeerde we even dit geniale apparaat uit van Technogym. Wil je zien hoe dit master ding werkt? Check dan even de vlog die zondag online komt. 

Ik kwam een foto tegen van dit stukje uit een opstel schriftje van toen ik klein was (denk 8/9 jaar). Wat leuk om te zien, dat ik eigenlijk toen ik heel klein was al prima wist wat ik leuk vond. 


Elke week is het serieus weer heel hard lachen in de gym met @kroeppoek. We proberen gekke dingen uit die we op insta zien en dat levert altijd klunzige, onhandige filmpjes op haha. Zoals deze variant van een ‘muscle up’ (met elastiek en met een (flinke) duw tegen m’n bibs). Dat we zwaar voor paal staan, kan ons weinig tot niets schelen haha. 

Op loopafstand van m’n werk zit een visboer met echt de allerlekkerste kibbeling die er is! Als ik er een week niet kom, dan mag ’t in de krant. Dus natuurlijk even een visje gegeten deze week. 

De afgelopen week stond in het teken van pompoen. Pompoensoep, pompoenfrietjes, gevulde pompoen. Ik ga het niet langer ontkennen: ik heb een pompoenverslaving te pakken. Deze gevulde variant was wel écht lekker. Receptje komt snel online. 

Liefs

Sharona 

No Comments

Leave a Comment