Hotspot Review Barista Cafe

Hotspot | Barista Café Lisse (meerdere locaties)

De eerste zonnestralen van het jaar, een hemels bakje koffie en good food… veel meer heb ik niet nodig voor een ultiem geluksmomentje. Alweer een tijdje geleden belandde ik op het gezellige terras van het Barista Café in Lisse. De vriendin waarmee ik was vond dit tentje helemaal mijn ding want al het eten was volgens haar van goede kwaliteit en vers bereid. En ze had gelijk! Heerlijk. Vandaag review ik deze hotspot.

Dit is de eerste hotspot review die jullie voorbij zien komen op Goodtobeyou. Ik ben benieuwd of jullie zulke reviews vaker willen zien. Laat het ons maar even weten :-)! Normaal gesproken eet ik altijd bij de bekende tentjes. Je kan me gerust een beetje ‘eenkennig’ noemen. Maar als ik het ergens lekker en fijn vind, dan voel ik gewoon niet zo de behoefte om nieuwe plekken uit te proberen. Toch heb ik mij voorgenomen om wat vaker een nieuw tentje in te gaan, want zo heb ik ook dit blijvertje ontdekt.

Hotspot review Barista Cafe

Blij! Ik kan koffie bestellen.

Sinds ik lactose slecht verdraag valt het mij pas op hoeveel tentjes geen rekening houden met mensen met een lactose intolerantie. Boehoe. Als ik ergens dus een lactosevrije latte kan bestellen, dan doe ik dat dus eigenlijk altijd! Ik kan je vertellen, dat deze koffie extreem goed smaakte. Misschien wel één van de lekkerste koffies die ik ooit heb gedronken. Zoals je ziet wordt elke koffie als een waar kunstwerk geserveerd. Pretty! Voor degene die graag een speciale koffie willen drinken is er volop keus: White Mocha, Caramilino (koffie met caramelsmaak), Chocolate Chipper, diverse soorten ijskoffie noem maar op…

Review Hotspot Barista cafe

Huisgemaakte en verse producten

Zo blij als dat ik van de mooie (en lactosevrije) latte werd, werd ik ook van de menukaart. Wat een keus! Op de ‘sweet favorites’ staan wel zeker 10 zoete lekkernijen waarvan het water me in de mond loopt. Red Velvet Cupcake, Suikervrije Kokos Granaatappeltaart, Warme kaneelscone, Granola Bar. Ik besloot om snel verder te bladeren naar de sandwiches. Maar ik ga zeker nog eens terug om één van de taartjes uit te proberen. Ik nam een focaccia broodje met Carpaccio. Die smaakte wederom top!

IMG_3001

Gezellig, huiselijk, knus

Ik besloot om na mijn broodje ook nog even binnen een kijkje te nemen. Stiekem hoopte ik de taartjes toch nog even te kunnen bekijken hihi. Binnen hing er een ontzettend gezellige sfeer. De inrichting was huiselijk en knus. Dus goed om te weten dat ik hier tijdens de gure wintermaanden ook fijn kan neerstrijken. Ook kwam ik erachter dat je ook bij het Barista Café terecht kan voor een High tea of High wine.

IMG_2992

IMG_2990

Tot zover mijn enthousiasme over dit fijne koffie/lunchtentje. Ik ga er zeker nog eens terug om het suikervrije kokos granaatappeltaartje (klinkt belachelijk lekker) te eten. Ze hebben inmiddels 7 locaties door het land, dus zeker een aanrader om er eens eentje in jouw omgeving te bezoeken. Ik ben benieuwd of jullie het Barista Café al kende en wat jullie ervan vinden?

Liefs,
Sharona

2 Comments

  • Elbrich juli 22, 2015 at 9:45 am

    Ziet er heel leuk uit, wil ik ook wel eens een kijkje nemen!

    Reply
  • Frenk december 17, 2015 at 10:08 pm

    Het winkelen in Lisse duurde toch weer langer als verwacht en dan moet je op een gegeven moment al een half uur naar het toilet. We besloten even een koffie te nemen en dan meteen naar het toilet te gaan. En ja iets lekkers erbij is ook niet verkeerd. Het werd een RED VELVET CUPCAKE. Echte hemls goed. Er viel werkelijk niet 1 puntje van kritiek te geven op dit meesterwerk. De smaak is fantastisch. Ook de structuur van de cake en de sappigheid. Geen droge stuif es in cake. Een dikke 10. Niets meer aan wijzigen. En dan die topping. Ook en dikke 10+. Zijn ondertussen al een paar keer geweest en je raad al wat ik neem. TOPPER.

    Reply

Leave a Comment