lunch wraps

Lunch idee | Wrap inspiratie

Ik ben gek op wraps! Niet alleen als avondeten, maar ze zijn ook prima als lunch te eten. Wat zeg ik ‘prima’? Een wrap als lunch kan ik zelfs wel uitroepen tot mijn favoriete lunch! Lekker belegt met allerlei goodness. Je kan hier natuurlijk mee variëren naar hartenlust. Ik laat je zien wat ik er allemaal op doe.

Inspiratie voor gezond beleg wraps

Het beste smeerseltje voor op de wrap vind ik toch wel hummus. En dan het liefst de hummus van het merk Mazza met zongedroogde tomaatjes. Echt zó lekker! Natuurlijk kun je hummus met zongedroogde tomaat ook zelf maken. Hier zijn tal van recepten voor te vinden op internet. Wat ik er verder op doe is een eitje, komkommer en cherry tomaatjes. In plaats van het ei is avocado ook heel lekker!

Inspiratie voor gezond beleg wraps

Hier weer dezelfde hummus, maar dan met kipfilet en radijsjes. Radijsjes maken het net wat knapperig en pittiger.

Inspiratie voor gezond beleg wraps

Als je zin hebt in een frisse variant ga dan voor roomkaas met kipfilet, worteltjes en wat rucola.

 

Inspiratie voor gezond beleg wraps

Weer een eitje met komkommer en tomaat (komkommer en tomaat zijn meestal de standaard combo die ik erop doe). Maar dit keer met kruidenroomkaas op de wrap.

 

Inspiratie voor gezond beleg wraps

En tot slot deze variatie met rode pesto en avocado. Om je vingers bij af te likken!

Avocado op mijn wrap is denk ik wel mijn favoriet. Maar ik kan me voorstellen dat je dit niet altijd in huis hebt, tenminste ik niet! Als je een beetje creatief bent is er altijd wel wat op te gooien wat je nog in huis hebt.

Ik hoop dat jullie wat inspiratie hebben opgedaan! Eet jij ook weleens wraps als lunch en welke combinatie maak jij dan? Laat het me weten! 🙂

Liefs,

Fabienne

Wij zouden het super leuk vinden als je ons volgt via:
♥ Facebook ♥ Bloglovin ♥ Instagram ♥ Twitter

3 Comments

 • Maaike juli 15, 2015 at 9:42 am

  Dat moet ik een keer proberen met die hummus! Ik heb hummus alleen nog bij Bagels & Beans gehad op een bagel, maar ik ga hem ook eens zelf proberen 🙂

  Reply
 • Melissa augustus 23, 2015 at 2:47 pm

  wel een goed idee
  haal je de tortilla’s uit de verpakking en beleg je ze meteen of bak je de tortilla’s eesrt voor je ze belegt?

  Reply
  • Sharona augustus 24, 2015 at 8:01 pm

   Hi Melissa,

   Zelf haal ik de tortilla’s gewoon uit de verpakking en beleg deze direct. Je hoeft ze niet eerst op te warmen. Ze zijn ook hartstikke lekker koud om mee te nemen als lunch. x

   Reply

Leave a Comment