Ochtendroutine video Sport Editie - goodtobeyou.nl

Video | Mijn ochtendroutine (sportieve ochtend)

Hello ladies (en gents)! Afgelopen woensdag ging onze eerste YouTube video online. Bedankt voor de lieve, leuke reacties. We hebben daarom direct nog een filmpje voor jullie online gezet. Dit keer laat ik (Sharona) mijn ochtendroutine zien op een dag dat ik ’s ochtends ga sporten. Ik ben echt een ochtendmens en daarom ga ik het allerliefste al lekker vroeg naar de sportschool. Benieuwd hoe mijn ochtend eruit? Check it now!

Ochtendroutine Sportieve Editie

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien hoe mijn ochtendroutine eruit ziet. Natuurlijk ziet mijn ochtend er niet elke dag zo uit. Ik ga meestal vier keer per week naar de sportschool om daar te sporten. Tijdens mijn drukke afstudeerperiode sportte ik altijd ’s ochtends, omdat ik er ’s avonds vaak niet meer de puf voor had na een dag werken. Sindsdien ben ik echt gaan houden van sporten in de ochtend en doe ik het zelfs ook op vrije dagen regelmatig. Op die manier heb ik nog heerlijk mijn hele dag over. Op rustdagen ziet mijn ochtendroutine  er heel wat anders uit (ja ik ben ook heel goed in chillen ;-)). Als jullie het leuk vinden, kan ik hier ook een video van maken. Let me know…

Natuurlijk gaan we nog veel meer video’s maken de komende tijd. We zouden het echt tof vinden als je je abonneert op ons kanaal. Dat kan via deze link. Heb je vragen voor ons (maak niet uit waarover), stel deze dan vooral in de comments. Dat vinden we alleen maar leuk en dan kunnen we hier misschien een video over maken de volgende keer.

Ik ben benieuwd of jij ook een ochtendmens bent of misschien sport je juist veel liever op een ander moment van de dag… Vertel ons in de comments wat jouw favoriete moment is om te sporten.

Liefs,

Sharona

Wij zouden het super leuk vinden als je ons volgt via:
♥ Facebook ♥ Bloglovin ♥ Instagram ♥ Twitter

4 Comments

 • Laura - Dagelijkse hap juli 25, 2015 at 2:44 pm

  Wat leuk om te zien! 😀 Die smoothie lijkt me wel erg lekker 🙂 Moet ik ook vaker maken!

  Reply
 • Stéphanie juli 25, 2015 at 3:28 pm

  Super leuk filmpje! Dan krijg je altijd een veel beter idee dan als je het gaat beschrijven. Ik ben eerder een avondmens en als ik dus ga sporten is het meestal al erg laat! Dat is vaak wel moeilijk. Hoe kan ik dus het beste gemotiveerd blijven om te sporten ’s avonds? Heb je tips?

  Love,

  Stéphanie

  Reply
  • Sharona augustus 3, 2015 at 9:43 pm

   Hi Stephanie, Ik ben zelf echt geen avondmens en vind het onwijs lastig om ’s avonds de motivatie te vinden. Maar ik ken wel genoeg mensen in mijn omgeving die trouw 3-4 x per week ’s avonds sporten. Ik ga eens voor je rondvragen wat hen motiveert om het vol te houden en of ze tips hebben. Wordt vervolgd meis.

   Reply
 • Anneleen juli 25, 2015 at 5:53 pm

  Leuk om te zien en wat ben je al lekker sportief zo vroeg in de ochtend! 🙂

  Reply

Leave a Comment