WELKOM OP ONS KANAAL

Video | Onze allereerste YouTube video

Het is eindelijk zover. WE HEBBEN EEN YOUTUBE KANAAL! We hadden al een paar keer op onze social mediakanalen gezegd dat we bezig waren met het maken van YouTube fimpjes en daar is die dan ons allereerste YouTube filmpje. We zijn reuze benieuwd wat jullie ervan vinden…

Buikpijn!

Al een hele tijd geleden hadden we het samen over het maken van filmpjes voor de blog. Ja het leek ons leuk. Heel leuk zelf! Maar aan de andere kant kregen we al buikpijn bij het idee dat iedereen ons dan ook op bewegende beelden kon horen en zien. We verzonnen daarom ook continu smoesjes om het niet te doen. Een aantal weken geleden waren we in een het-kan-ons-niks-schelen-we-gaan-het-gewoon-doen-bui (ja zo’n bui bestaat). Camera aan en opnemen maar.

”Praat ik altijd zo vreselijk druk?”

Allebei vinden we het tenenkrommend om onszelf te horen. ”Praat ik altijd zo vreselijk druk, snel en enthousiast?” (Sharona) ”Lach ik altijd als een cavia?” (Fabienne). Maar goed laten we ervan uitgaan dat ook in dit geval het spreekwoord opgaat: alles wend behalve een vent… Dus toch maar gewoon online met ons filmpje. En vandaag kunnen jullie hem officieel bekijken.

Onze eerste video

Natuurlijk moeten we nog ontzettend veel leren, maar video’s maken is weer een hele nieuwe uitdaging voor ons allebei. En laten we nou net van uitdagingen houden (Jeej). We zijn reuze benieuwd wat jullie van ons vinden op beeld.

Ben je nou benieuwd naar meer video’s van ons? Die komen eraan! Abonneer je dan op ons kanaal! Het is gratis en wij vinden het heel leuk! Natuurlijk willen we graag van jullie weten wat jullie nog meer willen zien. Heb je suggesties voor video’s? Laat het ons dan weten.

Het moment van de waarheid. Het filmpje. Enjoy!

3 Comments

 • Linda juli 22, 2015 at 5:10 pm

  Geweldig ladies! Ik vind het leuk leuk leuk! Ik ben benieuwd

  Reply
 • Anneleen juli 22, 2015 at 6:31 pm

  Leuk meiden! Ik ben benieuwd naar jullie filmpjes 🙂

  Reply
 • Anouk juli 23, 2015 at 10:27 am

  Wat leuk! Ik ben erg benieuwd naar jullie video’s. 😀 En wat zijn jullie moooooi.

  Reply

Leave a Comment