100% natural juice

Review: 100% Natural Juice

Laatst kwam ik een echte verrassing tegen bij de Action. Ik zag een ontzettend leuk pakje drinken en de tekst 100% in een groen hartje trok direct mijn aandacht. Het waren de 100% Natural juice drankjes. Er waren vier smaken te koop: The Green Mile, Cherry Oh Baby, La Vida Loca en Caribbean Queen. Nieuwsgierig als dat ik ben, kocht ik ze allemaal om te proberen en te reviewen voor jullie.

Over 100% Natural juice

100% natural juice is een nieuw merk dat verschillende groentesappen en vruchtensappen verkoopt die allemaal 100% natuurlijk zijn, zonder conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur- en smaakstoffen of toegevoegde suikers. Oftewel een gezonde dorstlesser voor elk moment van de dag. De sapjes zijn verpakt in een handige 500 ml meeneem verpakking met schroefdop en vrolijke opdruk. En dat allemaal voor een heel betaalbaar prijsje! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder voor mijn ervaring met de sapjes.

Mijn ervaring met de smaken

The Green Mile juice

The Green Mile
Dit sapje bevat: appel, peer, kiwi, limoen, munt, brandnetel en spinazie.
Mijn eerste gedachten bij dit drankje is: lekker fris en een klein beetje zuur. Het sapje heeft een wat dikkere structuur. Hierdoor is het behoorlijk vullend. Ik heb het pakje niet in één keer opgedronken, maar in twee keer. Wat vooral overheerst zijn de smaken appel en peer. Daarnaast een klein beetje het zure van de limoen en kiwi. De spinazie proef je niet terug in het drankje. Maar dat is geen probleem! Hierdoor heel geschikt ook voor kids, omdat je de groente niet proeft.

Cherry Oh Baby review

Cherry Oh Baby
Dit sapje bevat: appel, rode druiven, kersen en granaatappel. Verder zit er kaneelextract in.
Oei de kaneel overheerst echt direct bij de eerste slok. Daarnaast springt het glazuur zowat van mijn tanden omdat het drankje heel zoet is. Persoonlijk houd ik hier niet zo erg van. Ik ben meer van de frisse smaken. Wel proef je duidelijk de kersen terug in dit drankje en dit geeft het drankje een ‘warme’ smaak. Ik zou deze smaak niet zo snel nog een keer kopen. Hij is mij net iets te zoet.

La Vida Loca review

La Vida Loca
Dit sapje bevat: appel, ananas, sinaasappel, kokoswater en guavesap.
Pina Colada!!! Maar dan zonder alcohol. Je proeft direct de ananas en het kokoswater. Het is wel een luchtig sapje en hierdoor drinkt die lekker weg. Hij is niet zo dik als de Green Mile. Ik word zelf heel vrolijk van deze smaak en ze doet mij een beetje denken aan een tropisch bounty eiland <3. Ja deze is toch wel mijn favoriet. Houd je niet van kokos? Dan zou ik deze smaak afraden, want de kokos is heel overheersend! 

100% natural juice review

Caribbean Queen
Dit sapje bevat: ananas, witte druiven, sinaasappel, passievrucht, mango, banaan en gember.
Bij de eerste slok dacht ik meteen: ja dit is hem mijn favoriet! Heerlijk zoet en je proeft de mango en ananas goed. Beiden één van mijn favo fruitsoorten, dus niet heel gek dat deze smaak mij daarom zo aanspreekt. Helaas vond ik dit drankje een minder lekkere nasmaak hebben. In het drankje zit ook gember, wat over het algemeen natuurlijk al een overheersende smaak heeft. In dit geval proefde ik de gember vooral als nasmaak. Dit vond ik iets minder lekker.

100% natural juice review

Voordelen 100% natural juice

 • 100% natuurlijk, zonder conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur- en smaakstoffen of toegevoegde suikers. 
 • Handige verpakking met schroefdop.
 • Ik word gewoon echt heel vrolijk van de kleurige verpakking.
 • Handig als basis voor een smoothie.
 • Ook de sapjes die groente bevatten zijn zoet en hierdoor geschikt voor kids. 
 • Betaalbaar.

Nadelen 100% natural juice

 • De smaken zijn extreem zoet (persoonlijk houd ik hier niet zo van)
 • Er zitten toch nog wel veel calorieën in een flesje. Zo’n 250-350.
 • Niet overal te koop.

Ik ben in ieder geval erg enthousiast over deze smaken van 100%. Er zijn nog meer smaken te koop, maar deze heb ik nog niet kunnen uitproberen. Ik heb de 100% natural sapjes gekocht bij de Action voor 85 cent. Ga jij deze sapjes proberen en welke lijkt jou lekker?

4 Comments

 • cindy september 10, 2014 at 2:16 pm

  Ik had ze laatst ook gekocht bij de action 😀 ik vond die kersen best lekker er zat een vleugje kaneel door heel apart

  Reply
 • Melanie Anna juni 12, 2015 at 10:43 pm

  Fijne review! Zat erg te twijfelen in de winkel, maar denk dat ik nu voor de La Vida Loca ga Liefs, Melanie

  Reply
 • claudia november 25, 2015 at 8:21 am

  Ik vind ze ook heerlijk, maar ik vraag me af, zit hiet nou werkelijk geen suikers in?
  Ik zie 15.8 koolhydraten of 15.8 suiker/davon. Kan iemand dat mij vertellen.

  Reply
  • Sharona december 11, 2015 at 3:58 pm

   Hoi Claudia, sorry dat we zo laat reageren. Maar de kruidnoten bevatten geen geraffineerde suikers,daarom noemen we het suikervrij. Het klopt dat er wel gewoon koolhydraten inzitten en dus suikers. Maar dit zijn dan natuurlijke suikers. Dat betekent dat deze kruidnoten niet per sé het doel hebben om calorieën te besparen.

   Reply

Leave a Comment