Triatlon: brick training (fietsen en hardlopen) | Trainingsvlog #1

Triatlon: brick training (fietsen en hardlopen) | Trainingsvlog #1

De afgelopen weken heb ik hard getraind voor m’n eerste triatlon sprint. Zwemmen, fietsen en hardlopen waren een vast onderdeel in mijn schema. Tot verkort had ik de verschillende onderdelen nog niet met elkaar gecombineerd. Vooral de overgang van het fietsen naar het hardlopen is knap lastig. Trainer Yuri en Martina van Body Rock raadde mij daarom aan om dit zeker een aantal keren te oefenen voor m’n tri. Ben je benieuwd hoe deze eerste brick training (combinatie fietsen en hardlopen) mij afging? Ik heb voor jullie gevlogd: voor, tijdens en na de training. Ja zelfs op de fiets heb ik wat beelden kunnen schieten ;-)! Veel kijkplezier!

Triatlon: brick training (VLOG)

Liefs,

Sharona

No Comments

Leave a Comment