Zelf maken Chocolate Chip Cookie Dough Eiwitrepen

Video | Zelf maken Chocolate Chip Cookie Dough Eiwitrepen

Hallo lieve schatten! Zijn jullie ook zo gek op eiwitrepen? Ik vind het echt de perfecte snack om snel voor het sporten even te eten. Maar ook neem ik er graag één mee in mijn tas, zodat ik altijd een gezonde snack bij me heb. Meestal koop ik de Smart Bars van de Body & Fitshop. Niks mis mee, maar ze zijn alleen zoooo ontzettend duur. Dus ik dacht waarom niet eens zelf maken? Zo gezegd, zo gedaan! Over de smaak hoefde ik niet lang na te denken: Chocolate Chip Cookie Dought it is! Fabienne en ik doken de keuken en WE DID IT! Bekijk snel het receptje van deze homemade Chocolate Chip Cookie Dough Eiwitrepen.

Wat heb je nodig voor 2 repen: 1 el agave siroop, 20 gr pure chocolade, 1 el pindakaas, 1 el kokosmeel, 1 scoop eiwitpoeder vanille smaak, water

Vond je deze video leuk? Vergeet je dan niet te abonneren op ons kanaal via deze link. Zo mis je geen één video. Binnenkort willen we een Q&A gaan opnemen. Dus heb je vragen voor ons over sport, voeding, hardlopen, diëten of misschien wel een persoonlijke vraag. Alles mag :-)! Laat je vraag achter in de comments!

Liefs,

Sharona en Fabienne

Wij zouden het super leuk vinden als je ons volgt via:
♥ Facebook ♥ Bloglovin ♥ Instagram ♥ Twitter

1 Comment

  • Alexandra september 5, 2015 at 12:18 pm

    Heb hem net gemaakt enne… Wat issie lekker, zeg!! 🙂 thx

    Reply

Leave a Comment